التهاب مزمن عارضه شایعی است که به بروز بیماریهای قلبی، دیابت و سندروم متابولیک کمک میکند.
به نقل از ایسنا، التهاب مزمن بر اثر تعدادی فاکتورهای زیست محیطی همچون مصرف خوراکیهای فرآوری شده، چربیهای اشباع شده، مواد قندی و شیمیایی ناشی میشود.
در مقابل خوراکیهای طبیعی متعددی وجود دارد که میتواند سطح التهاب را در بدن کاهش دهد که شامل میوههای تازه و سبزیجات، ماهی، غلات و برخی از ادویهها میشود. همچنین افزایش میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی میتواند مهمترین گام در پیشگیری از التهاب در بدن باشد.
سایت Medical Daily به سه ماده خوراکی اصلی موثر در کاهش التهاب در بدن اشاره کرده که به شرح زیر است:
امگا ۳ و اسیدهای چرب ضروری:
این ترکیبها از چربیهای مفید هستند که به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، درد مفاصل، مشکلات سلامت روان و التهاب کمک میکنند.
ویتامین : C
این ویتامین که در گریپ فروت، پرتقال، لیمو و بسیاری از سبزیجات وجود دارد بیشتر به دلیل خاصیت پیشگیری از سرماخوردگی شناخته شده است. اما ویتامین C آنتی اکسیدان قوی است که تاثیرات مضر استرس را کاهش میدهد. همچنین در کنار ویتامین E خاصیت ضدالتهابی موثری پیدا می کند. ویتامین C که محلول در آب به حساب میآید در بدن ذخیره نمیشود و باید در طول روز مصرف شود تا به سطح مطلوب برسد.
زنجبیل:
این ماده خوراکی حاوی بیش از ۵۰۰ ترکیب طبیعی است که خواص بی شماری برای سلامتی به همراه دارد. در حالیکه هنوز به صورت علمی چگونگی تاثیرگذاری زنجبیل در کاهش التهاب بدن مشخص نشده شواهد حاکی از آن است که زنجبیل به کاهش التهاب موثر در بروز انواع سرطان و آرتریت کمک میکند.
منبع : سلامت نیوز